Brev

Mine lære er onde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeres lære kan tydeligvis ikke finde ud af at gøre sit job ordentligt og respektere jer. Som lære kan man ikke tillade sig at skælde ud og råbe af sine elever som stadig er børn.

Jeg vil råde jer alle til at sige det til jeres forældre og nogle andre lærer på skolen. Beres lære bliver ikke en sød engel fordi i siger at hun skal. I må få nogle andre voksne til at fortælle hende at hun gør noget forkert. Måske kan i endda få hende flyttet til en anden klasse hvis i holder fast i at hun ikke behandler jer ordenligt.

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg kan godt forstå, at det er ubehageligt. Hvis det går jer meget på, ville jeg sige det til mine forældre. De kan eventuelt skrive et brev til skolen.
Der kommer ikke noget ud af, at man går og frygter en lærer. Så jeg synes i skal snakke med nogen, som kan hjælpe jer.

  • L, Pige, 17 år

Tro mig jeg kender det jeg synes også min lærer er helt vildt irriterende men nu når jeg tænker over det har de også hjulpet mig med en hel masse for lidt siden gik jeg ned med depression de var der da ingen andre var jeg elsker min lærer men du skal huske de har gjort meget godt for dig så prøv at give mig en chance selvfølgelig er det ikke okay fra lærerens side at kalde jer så noget i burde tage fat i jeres klasselærer Og sige det til jeres klasselærer fordi en voksen må ikke snakke sådan til børn❤️ kh mig<3

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat