Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nyheder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har haft angst og jeg var rigtig bange bla. for sådan noget. Det hjalp virkelig mig at snak højt om det og snak med mine veninder eller forældre om det.
Og så lavede jeg noget andet hvis jeg læste sådan noget eller begyndte at tænke på det så skal man bare prøve sit bedste på at få vendt sine tanker på noget andet.

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg har det præcis samme problem, jeg kommer hele tiden til at læse nyheder og bliver altid vildt bange efter jeg har gjort det, men husk på at nyheder mest er alle mulige dårlige ting samlet, og derfor virker det tit meget voldsomt selvom der sker dobbelt så mange gode ting rundt omkring. Gode ting er dog tit ikke noget journalister leder specielt meget efter. Jeg prøver bare at kigge væk fra nyhederne, men jeg ved at det kan være vildt svært med overskrifterne der nærmest kalder på en. Så hvis det ikke går godt på den måde, synes jeg at du skal spørge dine forældre om de kan hjælpe dig med at få dem væk. Hvis de ikke kan hjælpe dig kan du prøve at søge på hvordan man gør.

Og jeg er helt sikker på at du ikke bliver halshugget, så det skal du ikke være bange for! ❤

Prøv at tænke på rare ting, hvis de dårlige tanker så alligevel kommer kan du måske prøve at tælle i dit eget hovede indtil at du er faldet til ro. Det virke nogle gange for mig. Håber at jeg kunne hjælpe lidt! ❤

  • 🌸, Pige, 16 år

Lol du har ret. ser selv et eller andet tegnefilm inden jeg går i seng. Det hjælper ret meget

  • Hihi, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat