Brev

Lejerskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg lider også meget af hjemve,så da jeg skulle på lejrtur for første gang sage jeg det til en af min venner som hjælp mig meget med det,fx vi sov sammen.vi skulle til af sove ramte min hjemve mig hun begyndt af snakke meget med mig så jeg kunne tænke på noget andet den det

  • En pige, Pige, 14 år

Jeg havde seperationsangst da jeg gik i 5.-6., så jeg var sindssygt bange for at være væk fra mine forældre – så ja jeg døjede lidt med det samme! Held og lykke med det, du skal nok blive sej til det på et tidspunkt!
Du er allerede sejere end jeg var den gang, for jeg turde ikke fortælle det til NOGEN ud over mine forældre og min psykolog!

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat