Brev

Kvalme ved angst

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har det på samme måde som dig og har angst jeg for kvalme og føler jeg skal kaste op osv. tal med dine forældre om det og prøv at finde en psykolog det virker det lover jeg dig har nemlig selv gået til psykolog og har det meget bedre nu

  • Ole, Dreng, 13 år

jeg har haft det på samme måde i lang tid og det er super ubehageligt. jeg turde ikke rigtig sige det til nogen og det hjalp overhovedet ikke så det at du alleredrede har snakket med folk og åbnet op er et godt step hen ad vejen. prøv når du for dine anfald at trække vejret dybt og prøve at fokuserer på dit åndedræt.

håber mit svar kan hjælpe

kærligste tanker

  • Anonym, Pige, 13 år

Hey pige på 14 år jeg døjer selv virkelig meget med angst og får normalt også kvalme min største frygt er også opkast jeg plejer altid og finde ro ved og snakke om det med en veninde eller mine forældre da det på ingen punkter er sjovt og vis ikke du har lyst til og snakke om det kan du altid lave noget du elsker for og få dine tanker på noget andet

Kærligste tanker

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat