Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kvalme ved angst

Hey, jeg er en pige på 14 år.

Jeg har haft angst i 6 år nu. Hvilket er mega frustrerende, når jeg helt vildt gerne vil ud og rejse, prøve skuespil og gå til audition, være mere sammen med familie og venner, og være i skole + Lejrskole med klassen osv.

Jeg har gået til meget hjælp, og snakket med andre børn der havde det på samme måde, men intet har hjulpet. Selvom at jeg har snakket med mange andre der enten har angst, eller har haft det. Så er der ikke nogle som har det på samme måde som mig, og det gør mig ret nervøs.

Når jeg bliver meget angst, eller får angstanfald får jeg mega kvalme (Min største frygt er kvalme, og opkast) og føler mig virkelig fanget. Jeg kan virkelig ik gøre noget.

Er jeg den eneste der får kvalme ved angst, eller bare kvalme, og går helt vildt i panik over det, eller er der andre der har det på samme måde?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Har det på samme måde som dig og har angst jeg for kvalme og føler jeg skal kaste op osv. tal med dine forældre om det og prøv at finde en psykolog det virker det lover jeg dig har nemlig selv gået til psykolog og har det meget bedre nu

  • Ole, Dreng, 13 år

jeg har haft det på samme måde i lang tid og det er super ubehageligt. jeg turde ikke rigtig sige det til nogen og det hjalp overhovedet ikke så det at du alleredrede har snakket med folk og åbnet op er et godt step hen ad vejen. prøv når du for dine anfald at trække vejret dybt og prøve at fokuserer på dit åndedræt.

håber mit svar kan hjælpe

kærligste tanker

  • Anonym, Pige, 13 år

Hey pige på 14 år jeg døjer selv virkelig meget med angst og får normalt også kvalme min største frygt er også opkast jeg plejer altid og finde ro ved og snakke om det med en veninde eller mine forældre da det på ingen punkter er sjovt og vis ikke du har lyst til og snakke om det kan du altid lave noget du elsker for og få dine tanker på noget andet

Kærligste tanker

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat