Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke sove om natten

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej !
Har selv søvnproblemer, men jeg plejer at skrue en del ned for varmen. Personligt selv kan jeg bedst lide at sove med lidt kulde, men det er jo forskelligt fra person til person. Måske kunne du prøve dig lidt frem med det?
Du kunne også tage et varmt bad før du skal i seng. Det varme vand får dine muskler til at slappe af, så du har nemmere ved at falde i søvn, synes jeg.
Ellers kamille-the med honning 🙂
Plejer aldrig at kunne falde i søvn, hvis jeg lige har drukket kaffe for inden, så prøv at undgå det😊
Knus herfra

  • Kasper, 16 år

Det her er måske ikke en hjælp men lidt mere en trøst

Jeg havede det på præcis samme måde for et stykke tid siden og det havede en af mine venner også så måske er det en trøst ikke at være den eneste men Hey det går over og ja det er helt normalt

  • Tytte, 11 år

Hej:)
Jeg kan godt forstå/følge dig i, at det kan være svært. Jeg har det nemlig selv på helt samme måde, men jeg er begyndt at høre afslappende musik (klassisk), og så kan du evt. tage et varmt bad en time før du skal sove. Det er også en rigtig god idé at skrive dine tanket ned. Det hjælper nogle gange for mig.
Vh
Anonym pige på 14 år

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat