Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er banger for min papmor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 9 årige

Mit svar bliver måske kort. Men tror godt du selv er klar over at det ikke er i orden at din papmor taler grimt til dig, da det nedbryder dit selvværd. Hvis din far ikke gør noget, så synes jeg at du skal sige det til en anden voksen. Hvad med din mor? Din far igen? Eller en voksen på din folkeskole? Det kan være din far ikke forstår alvoren i det, så synes jeg at du skal sige det til ham igen, hvis han forsat ikke gør noget, så skal du tage fat i en anden. En der lytter. En der handler. For det er vigtigt at handle på det, og det skal du også selv vide, synes du fortsat skal gøre noget for ændre det, og ikke acceptere det. Eventuelt kunne du også sige det til hende, måske er hun ikke klar over at hun kan tale grimt, eller måske er hun helt klar over det. Hvis hun er klar over at hun taler grimt og gør det med vilje, så vil jeg igen sige, sig det til en anden voksen, det skal nok blive lidt bedre når du får det sagt til en anden.

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej 9 Årige pige

Jeg syntes at du skal hive fat i en anden voksen fks. Din mor. Og prøv at forklare hende at du ikke er glad for den måde at din papmor taler til dig. Hvis din mor ikke forstår så prøv at sig det til en voksen på din skole, eller en ven. Det kan nemlig også påvirke din skole dag, ved at du tænker på at nu skal du snart hjem til din sure papmor. Du kan også prøve at spørger hende hvorfor hun er så sur ?

Håber det hjælper ❤️

  • Bøffen, Trans, 11 år

Haj jag synes det er søndt for dig af du er bage for din papmor

  • Ida, Pige, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat