Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er bange for mørke

Jeg har det med at være rigtig bange for mørke, og jeg løber altid igennem mit hus når det er aften.

Fordi jeg forstiller mig at der står en mand uden for huset og kigger på mig.

Kære brevkasse hvad skal jeg gøre, er det normalt

venlig hilsen
den bange

13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er også lidt bange for mørke, men det du kan gøre er at tænder lyset i hele huset og måske sætte noget musik på, så der kommer lidt lyd i huset. Hvis du tør kan du også prøve at sige til dig selv at der ikke er nogle og sige at DU ER LØVEN HER.

  • Ukendt, Pige, 12 år

samme problem med mig. Men du skal prøve at tale med nogen om det og ik se nogen uhyggelig film det er nok der det kommer fra. Men håber det bliver bedre måske virker det ikke men håber det virker det gjorde det ved mig. Og hvis du gerne vil kan du tale med en psykolog.

❤😅😇

  • Anonym, Pige, 11 år

jeg kan forstå jeg har det på samme måde jeg bor lige ved siden af en mørk skov og og løber også fordi jeg tror at nogen er efter mig. men du er sikkert en modig pige. jeg er stadig bange for mørke men har fortalt det til nogen af mine venner og de støtter mig i det.😁

  • pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat