Brev

Jeg er bange for at leve nu

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej

jeg har ofte de samme tanker og ved derfor hvordan det føltes men jeg hved også at alle dem jeg har spurgt har haft de samme tanker da de var på min alder og at de altså går væk men vis du gerne vil af med dem hurtigere ville jeg foreslå at du søger hjælp hos en pygolog og i forhold til din mor din og min generation er ikke gammle nok til at gøre en stor nok forskæl hvor imod din mors generation var dem som skulle gøre noget hved det siden de er dem som har magten og det var deres generation som var de første som var virkelig informeret om klima forandringerne og derfor dem der skulle gøre noget hved det jeg siger ikke at vi skal fraligge alt ansvar men det er dem der har magten til at gøre noget nu

  • hej, Pige, 12 år

Man har altid været bekymret for at der skulle ske noget alvorligt og der er altså ikke sket noget endnu. Jeg er heller ikke tryg ved det men du skal være tænke på at der HELT sikkert er nogen vil ordne det for dig😊

  • Anonym pige, Pige, 13 år

Bare tænk på at jorden har klaret millioner af år og istid og hårde ting. Så hvis altså at jorden skulle gå under sker det nok først om 1718119392929281782829292920303938327737373838392920101010292828474747474783821919202002029282828272727378282929292929 år! Og der er mennesker sikkert udryddet og jorden vil aldrig gå under fordi at vi er ligeså stille i gang ned at opbygge jorden igen. Jeg er også selv bekymret for vores fremtid og de næste generationer for jeg kan ikke forestille mig at jorden var væk og det virker skræmmende hvis den bare forsvinder! Men rolig, det er ikke noget vi skal bekymre os om selvom at jeg selv rigtig rigtig tit sidder med tanken om igen jord.

  • Hjælper, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat