Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er bange få hvad ander synes om mig

Jeg er meget alene

fordi er bange få

hvad ander synes om mig

og hvad de siger og tænker.

Jeg er bange få

og sige min mening o

g svar på spørgsmål i klassen.

Hvis nu jeg siger en fejl

vil de ander grine.

Hvad gør jeg?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

hvis de siger noget som gør dig ked af der skal du svar igen for eller tror de at du er et mobbeofer og er nem og det der det de går efter.hvis at dit svar er rigtigt så sig det højt. snak med din ynligns lære om det hvis det gør dig ked af det

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej! har selv kæmpet med at være usikker og tænke på hvad andre tænker om mig. Men har lært gennem årene at, det er ligegyldigt hvad andre tænker. Når du selv bliver ligeglad bliver andre også ret ligeglad, aldrig lad andre mennesker stå i vejen for det du gerne vil fx det du siger om at række hånden op. Tag et skridt ad gangen, så vil alt løse sig på en eller anden måde 🙂

  • Mills, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat