Brev

Jalousi og Efterskole…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sig til hende hvordan du har det, og vis hun virkelig er utro så find en anden, så er det hende der går glip af hvilken fantastisk person du er! Jeg håber selvføgelig ikke at hun er utro til dig. Men jeg håber at hun er en god kæreste og holder sig til det rigtige. Men jeg synes at du skal sige hvordan du føler (igen) men måske sige det til en anden af dine venner. Måske vis din ven også skal på den efterskole og kan sige hvad der sker? Mvh. Problemløseren

  • Problemløseren, Pige, 12 år
Svar

Hvis hun er loyal er hun der ikke utro hvis hun ikke er så er hun dig utro bare vent og se tag det med ro min ven går selv på efterskole Hvis En pige går rundt i undertøj opfatter vi det ikke som seksuelt vi ser det jo hver eneste dag så det ik så spændene mere så bare tag det med ro efter min affaring vil der ik ske noget.

  • V, Dreng, 15 år
Svar

Selvom det er svært synes jeg at du skal fortælle hende hvordan du har det. Hun har selvfølgelig lov til at snakke med andre drenge, men det kan være at hun ikke er klar over hvordan du har det

  • L, Pige, 14 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Har du tanker som:
Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat