Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jalousi og Efterskole…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis hun er loyal er hun der ikke utro hvis hun ikke er så er hun dig utro bare vent og se tag det med ro min ven går selv på efterskole Hvis En pige går rundt i undertøj opfatter vi det ikke som seksuelt vi ser det jo hver eneste dag så det ik så spændene mere så bare tag det med ro efter min affaring vil der ik ske noget.

  • V, Dreng, 15 år

Selvom det er svært synes jeg at du skal fortælle hende hvordan du har det. Hun har selvfølgelig lov til at snakke med andre drenge, men det kan være at hun ikke er klar over hvordan du har det

  • L, Pige, 14 år

Brombeertje har ret i at efterskole er en kæmpe prøve på et forhold. For mig og min kæreste gik det ikke. Jeg skulle på efterskole og han skulle ikke og vi tog en lang snak om det på forhånd for jeg var vildt meget i tvivl, men vi blev enige om at prøve. Men allerede ved efterårsferien måtte jeg sige til ham at det var slut. Der er så mange fristelser og så meget sexualitet på en efterskole og jeg kunne ikke holde mig fra det men gjorde det med vildt dårlig samvittighed. Det kunne hverkan min kæreste eller mig jo være tjent med så jeg var nødt til og bryde. Bruddet var virkelig en lettelse for mig for nu kunne jeg gøre alt hvad jeg havde lyst til. 10. klasse på efterskole kom virkelig til at betyde meget for mig mht venskaber og med at udvikle min sexualitet. Så jeg tror der skal et meget stærkt forhold til at “overleve” et efterskoleophold for en af parterne. Fristelserne er for store.

  • pigen K, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat