Brev

Jalousi og Efterskole…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Brombeertje har ret i at efterskole er en kæmpe prøve på et forhold. For mig og min kæreste gik det ikke. Jeg skulle på efterskole og han skulle ikke og vi tog en lang snak om det på forhånd for jeg var vildt meget i tvivl, men vi blev enige om at prøve. Men allerede ved efterårsferien måtte jeg sige til ham at det var slut. Der er så mange fristelser og så meget sexualitet på en efterskole og jeg kunne ikke holde mig fra det men gjorde det med vildt dårlig samvittighed. Det kunne hverkan min kæreste eller mig jo være tjent med så jeg var nødt til og bryde. Bruddet var virkelig en lettelse for mig for nu kunne jeg gøre alt hvad jeg havde lyst til. 10. klasse på efterskole kom virkelig til at betyde meget for mig mht venskaber og med at udvikle min sexualitet. Så jeg tror der skal et meget stærkt forhold til at “overleve” et efterskoleophold for en af parterne. Fristelserne er for store.

  • pigen K, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat