Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan kan jeg være sikker på han ikke er pædofil

Hej jeg er en pige på 12

og jeg har brug for hjælp med den her Dreng jeg er Begyndt at skrive med på snap.

Jeg er bange for at han er en pædofil fordi jeg ikke har mødt ham i virkeligheden.

Kan i måske give mig nogle tips til hvordan jeg kan være sikker på han er den han siger Han er

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Gode råd allerede (:
Jeg synes du skal se tiden an. Du kan altid spørge ham om at sende et billede. Det kunne være af ham selv der gør noget du har bedt ham gøre, men det kunne også være noget helt andet. Det skal dog lige siges at bare fordi man ikke har instagram eller tiktok betyder det ikke at man ikke kan være en ung person. Jeg kender mange mennesker der ikke har instagram. De synes det er kedeligt. Jeg kender 10 gange så mange mennesker der ikke har Tiktok…

Du kan altid spørge om han vil være venner på facebook, så i kan skrive der.
Du kan også spørge om han har lyst til at facetime?
Men hvis du ikke er klar på det endnu så bare forsæt på snap og/eller spørg ham om de billeder. Du skal gøre hvad du er tryg ved når og hvis du vil. (:

Held og lykke med det! <3

  • Maria, Pige, 18 år

Jeg har selv maange online-venner, hvor jeg er 100% sikker på, at de er unge. Som der allerede er skrevet, så kan du spørge om billede og hans andre sociale. Husk, selvom han har sendt ét billede, så kan det være fake. Se om baggrunden stemmer overens med fx. hans værelse, skole, eller andre steder du har set og hvordan billedet er taget.

  • Pige, 14 år, Pige, 14 år

Hejj pige på 12 hvis ligesom der er en dag du har lyst eller brug for at snakke med nogen måske i virekligheden eller bare i telefon. Så hvis du gerne selv har lyst så kunne du jo prøve at snakke med ham det kan jo være han bare er en dreng(: jeg har også mange venner som jeg ikke kender sådan i virkeligheden og jeg begyndte bare at snakke med dem og så var jeg ikke i tvivl om hvad Eller hvem de er. Men hvis du vireklig har på tanken om at ham der du skriver med at bare er en voksen mand så synes jeg altså du skal slette ham det et bare et råd❤️🥺

  • Jeg vil gerne hjælpe alle, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat