Brev

Huller i ørne

Hej jeg er en pige på 11

og vil gerne have lavet huller i ørne men tør ikke

har også prøvet da jeg var 8 men der ture jeg ikke

skal jeg være bange for det

eller skal jeg bare få det lavet

for jeg vil jo gerne og hvor undt gør det

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år
Jeg var 5 da jeg fik huller i ørne og det gjorde ik særlig ondt jeg syndes bare at du skal gøre det for du vil fortryde vis ik du for det lavet hæld og Lykke

Kh mig

  • Sød pige, Pige, 11 år

hej jeg er en pige på 12 år jeg har huller i ørene og du har intet at bekymre dig om det er bare et lille niv i dine øre og så er det overstået da jeg fik mine var nervøsiteten være en at rent faktisk at få hullerne og du bliver mega stolt efter : )

  • Anonym, Pige, 12 år

Hejsa:)

Da jeg fik lavet mine huller i ørerne var jeg også mega bange, men da det var overstået forstod jeg ikke, hvorfor jeg overhovedet var bange. Der går 2 sekunder, hvor det lige gør en lille smule ondt, men det er slet ikke slemt så bare rolig der er intet og være bange for:D

Mvh Den 14 årige pige:P

  • :], Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat