Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Falske negle

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pigen med de falske negle💅🏻
Jeg elsker også falske negle og syntes også det er mega pænt, og har præcis det samme problem, men jeg syntes bare du skal købe dem nu når du har brugt så lang tid på at spare op. Og så er det vigtigste jo hvad du syntes ikke hvad de andre syntes, for hvis dine venner syntes du er mærkelig med dine flotte negle så er de ikke nogle gode venner. Håber det kommer til at gå godt😉

  • L, Pige, 10 år

Kære pige på 12
Du kan sagtens stadig være med drengene hvis du bruger gellak
I min klasse er der mange der bruger det og de er stadig sammen med drengene og de siger ikke noget til det
Held og lykke med at overtale dine forældre prøv at sig dem at du virkelig går op i det
Håber det hjælper ❤

  • Anonym, Pige, 13 år

Kære pige på 12,
Jeg elsker også falske negle, og syntes selv at det også er virkelig fedt og hyggeligt at lave. Jeg syntes at du burde prøve det, og hvis dine forældre ikke syntes særlig meget om det, ville de kunne hjælpe dig med at lave dem, og så ville du kunne høre deres mening omkring det.
Du burde ikke lade dine venner stoppe dig fra det, hvis de ikke kan lide det eller syntes særlig meget om det, så prøv at forklare dem hvordan du har det med deres svar.
Gellak er okay nemt at få af, man ville selv stille og roligt pille dem af, eller tag ind til en der laver negle, og spørge om de ville kunne fjerne det

  • T., Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat