Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er vild med en Dreng på 9 år

Er vild med en pige

og er ret sikker på at vi kunne blive et godt par

men er bange for at spørge hende

bange hver gang jeg ser henne er det som om hele verden forsvinde

og det er kun hende og mig

jeg er lidt flov over det

hvor er den eneste i min klasse der kan lide nogen

Dreng, 9 år
Svar fra andre

Børn

Hejjj!

Jeg synes bare du skal spørge hende lidt ind til det. Måske ikke direkte men det kan du selfølgelig også. Det ville være mega sejt hvis du turde spørge hende!!

Held og lykke

  • Anonym, Pige, 14 år

Hvor er du sød.
Jeg forstår det godt og jeg kan selv huske det der helt tilbage til da jeg var din alder og tro mig, jeg oplever det stadig. Jeg tror at det er der med lære at tøjle vores frygt så vi kan bruge det her til noget. Tal med hende om almindelige ting og lad vær at gå lige på med dine følelser, måske skal i bare starte med at være gode venner og så senere tage det næste skridt. Du må se hvad du gør, det er jo heldigvis op til dig.
Hvis der går noget galt så bare sig til dig selv at det var mig som var en tosse og sagde noget forkert, det er aldrig din skyld. Måske er tiden bare ikke inde endnu? Hvis det går godt så bare nyd det. Det gør det helt sikkert for du virker som en sød dreng.

  • Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat