Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush på vens ec

Hej btlf

Jeg har et crush på min vens ex.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12! 🙂
Det er okay at have et crush på din vens eks. Du kan ikke slev styre hvem du kan lide jo! Men du burde nok bare snakke med din veninde om hun synes det er okay! Hvis hun siger ja, så er du heldig og burde ask him out! Hvis hun siger nej kan I jo snakke om det og du kan respektere hendes ønske om ikke at være sammen med ham, hvilket jeg synes du skal, men hvis du virkelig virkelig godt kan lide ham så må du sige det til hende og måske vil hun ende med at være okay med det! Men bare sørg for at din veninde ikke bliver såret over det! Det kan ogs være hun bliver lidt misundelig hvis du kommer sammen med ham, så må I lige snakke om det også!
Farvel Pige på 12😇

  • N, Pige, 13 år

du kunne måske sige det til din ven og prøve og få dem til og forstå dig

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej har selv været ude i den ende den er sku ik go det er bare no go. Du ødelægger dit forhold med din ven selvom de siger du ik gør lover glem ham for der er så mange andre
Hilsen pige på 14 år

  • Pige på 14, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat