Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på tolv år.
Jeg forstår godt dit problem. Det er ikke særlig fedt at være bange for noget som de andre gør grin med. Prøv at trække dig lidt væk eller gå væk fra dem når de taler om det. Kæde beskederne er ikke rigtige og der sker ikke noget. Håber du for det bedre.
Kh Nadia

  • Nadia, Pige, 15 år

Har også haft det sådan før. Jeg blev også rigtig bange. Men jeg viste dem til min mor og hun fik mig overbevist at de ikke var sande. Og det er de heller ikke. Og det med den uhyggelige person, der må du fortælle det til en lærer eller en der et tæt med dig, (hvis ikke du selv turde). At du ikke kan lide de billeder som de viser og giver negative bemærkninger, om at de ikke kan stoppe med det.

Hilsen en pigen som prøver at hjælpe. ❤️

  • Den der prøver på at hjælpe., Pige, 11 år

Hej pige 12 år
Jeg har også selv prøvet det.
prøv evt. At høre en godnat historie selv om det lyder lidt barnligt kan det godt hjælpe.
Håber du kunne bruge dette til noget

hilsen dreng 14 år

  • Hjælperen, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat