Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ville gerne være en normal familie igen! :/

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej skønne pige:)
Det kan være hårdt, at skifte fra privatskole til folkeskole vil jeg lige starte med at sige og mange nye ting. Der kan jo være mange grunde til at man kommer i plejefamilie og det er helt normalt.
Dem i din klasse ved nok ikke selv hvordan det er, men jeg er sikker på at din mor elsker dig meget højt selvorm i ikke bor sammen.
Folk behøver ikke at vide hvorfor du skal sige det du vil og hvis de ikke kan aceptere det må du tale med en lærer eller dem i din plejefamilie.
Held og lykke dejlige pige

  • Sarah, 13 år

Du burde sige det til en af lærerne, hvis det ikke virker prøv at tal med en af dem fra din pleje familie om det. Hvis du ikke har nogen du rigtig stoler på burde du ringe til børne telefonen. De burde kunne hjælpe dig eller hjælpe dig med at få fat i nogen der kan.

Håber det bliver bedre!

  • DFrog, Dreng, 11 år

Hej pige:)
Du kunne sige til dem der spørger dig om det at du får det dårligt af det. Og hvis de ikke stopper kan du tage det op med en voksen det er nemelig ALTID okay at snakke om sine følser. og husk også at det er helt normalt at have en pleje familie. og det er også helt normalt at få det dårligt over nogen der spørger dig om noget som man syntes er ubehageligt. fordi i forhold til hvad du skriver her er det fordi at du er stærk og tør indrømme noget du har det svært med på en side alle kan se. det skal du holde fast i for det er en god ting. håber du kunne bruge rådet og at spørgsmålene stille kommer væk;)

  • Anonymous, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Anbragt Andre der hjælper

De Anbragtes Vilkår

Netværksgrupper for nuværende og tidligere anbragte børn og unge
Læs mere

Ankestyrelsen

Er du fyldt 12 år, kan du klage over kommunens beslutning om dig.
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat