Ikke den eneste

Det, der er det underligste ved at føle sig ensom er, at man ikke nødvendigvis er alene. Man kan sagtens føle sig ensom og helt alene, men det er nok lige så normalt, at føle sig ensom i en gruppe eller et fællesskab, som man ellers fysisk er en del af. Det kan være enormt ensomt at føle, at man ikke bliver set eller at ens stemme bliver overhørt i samtalerne. Og det er sygt svært at snakke om, fordi man nemt kan blive mødt med et uforstående svar.

Du er ikke den eneste

 

 

Hør fra andre i samme situation

Mathias' historie om ensomhed

At skulle ligge om aftenen og høre på dem skændes omkring hans alkoholmisbrug… Jeg har jo bare grædt mig selv i søvn så mange nætter

Pige, 19 år

Jeg føler mig meget ensom, jeg har bare det her hul i min brystkasse, som bare bliver større og større

Pige, 17 år

Måske er det ikke et stort problem, fordi der er mange der er ensomme, men jeg føler bare
ensomhed

Pige, 18 år

Jeg er glad for den jeg er, men nogle gange måske 3-5 gange i ugen får jeg følelsen af ensomhed

Dreng, 18 år

Det er jo en klasse der her været sammen i 2 år, også kommer man ind som ny…

ALENe podcast

HØRT

HØRT er en ny anonym linje til dig, der er ung i alderen 15-24 år. Her kan du få rådgivning fra en voksen, der har tid til at lytte til dig, der oplever udfordringer. På HØRT sidder vores professionelle rådgivere klar til at skrive med dig om både store og små problemer. Du er 100% anonym og HØRT lukker aldrig – vi er åben hele døgnet, alle ugens dage – ligesom på BørneTelefonen.

Hos os skal du føle dig hørt, forstået og accepteret. Hvad enten du savner nogle at tale med, viden om dine rettigheder eller mod til at handle på din situation, har vi tid og opmærksomhed på dig, når du har brug for det. Du er ikke alene!

I’m So Lonesome I Could Cry

The silence of a falling star Lights up a purple sky And as I wonder where you are I'm so lonesome I could cry

Astronaut

'Cause tonight I'm feeling like an astronaut Sending SOS from this tiny box And I lost all signal when I lifted off Now I'm stuck out here and the world forgot Can I please come down?

So Lonely

Now no one's knocked upon my door For a thousand years or more All made up and nowhere to go Welcome to this one man show

Lonely

What if you had it all But nobody to call? Maybe then you'd know me 'Cause I've had everything But no one's listening And that's just fucking lonely

Har du kærestesorger eller føler du dig ensom i dit forhold?

Kærlighed kan give en følelse af lykke og nærhed, men kan også give en følelse af smerte og ensomhed, enten fordi man mangler eller savner kærlighedsrelationer, eller fordi man ikke føler sig forstået og set i relationen med en anden.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat