Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan spørg jeg min veninde om hun vil have sex/være venner med fordele?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej fyr på 16 år

Mange tak for dit brev til BørneTelefonen, som er super fint skrevet. Det er dejligt at se, at du gør dig omsorgsfulde overvejelser i forhold til din veninde.

Det virker som om, I har et godt venskab, som du værdsætter og ikke vil risikere at miste.

Du spørger “hvordan spørg jeg min veninde om hun vil have sex/være venner med fordele?

Selvom det er dig, der skal beslutte om du vil spørge hende, og i så fald skal formulere det, så har jeg besluttet at besvare dit spørgsmål helt konkret. På den måde håber jeg, at det kan give dig anledning til at tænke over, hvordan du evt. selv ville tale med din veninde om det.

Konkret forslag:

Hej … Jeg har gået og tænkt på, om vi to skulle prøve at have sex sammen. Jeg sætter stor pris på vores venskab, og holder meget af dig. Derfor tror jeg også det vil være trygt og rart imellem os, hvis vi skulle være intime sammen. Jeg har ingen forventninger om, at du skal sige ja, og det er meget vigtigt for mig, at du på ingen måde føler dig presset af mig. Hvis du ikke tænker, at det er noget du har lyst til, så er det helt ok, og vi kommer til at fortsætte vores stærke venskab, som altid.

Som nævnt skal du selvfølgelig bruge dine egne ord – og ikke mine!

I mit forslag har jeg forsøgt at vise, at du skal lægge stor vægt på respekt og omsorg overfor din veninde. Det er nemlig meget vigtigt, at du ikke kommer til at presse hende, da nogle mennesker kan have svært ved at sige fra.

Det lyder som om, at du allerede ved,  det er helt almindeligt, at du tænker meget på sex, og onanerer meget. Uanset om du beslutter dig for, at spørge din veninde, så vil jeg lige gøre opmærksom på Sexliniens rådgivning, hvor du måske vil kunne finde inspiration og svar på nogle spørgsmål. Fx. på dette link: http://www.sexlinien.dk/emneside-drenge/maends-kroppe/drenge/maends-onani.aspx

Jeg håber mit svar har kunne hjælpe dig videre. Ellers er du meget velkommen til at skrive igen, eller ringe til os på 116111.

Venlig Hilsen BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat