Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre

Hej jeg har et spørgsmål, kan man risikere graviditet vis man ikke har haft sex hvor han ikke har været oppe i en men vis jeg har sat på ham i trusser lige over hans kønsdelle han havde også underbukser på,men han var dog hård og vi bevægede os rund jeg var oven på det efter var ham hvor vi også gav henstanden fingeren og handjop, kan jeg blive gravid af dette?

Pige, 15 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Hvor er det dog sejt af dig, at du vælger at skrive til os på BørneTelefonen, kan høre at det fylder meget for dig omkring om du kan blive gravid.

Først vil jeg starte med at sige, at jeg kan sagtnes kan forestå dig og at du måske kan føle dig lidt bange eller forvirret over om du kan blive gravid.

Du kan tage det helt stille og roligt, fordi den eneste måde du kan blive gravid på, er at i har haft samleje (sex) sammen. Det vil sige at han har været oppe i dig og har haft udløsning. Det er den eneste måde hvorpå du kan blive gravid. Du kan ikke blive gravid af at sidde ovenpå ham med underbukser, og heller ikke ved at få finger og give ham et handjob.

Så kære dig, du kan tage det helt stille og roligt og slappe helt af, fordi du er ikke gravid og kan ikke blive gravid når i ikke har haft sex sammen.

Hvis du vil have flere råd eller vejledning kan du også besøge http://www.sexlinien.dk, hvor du kan finde en masse gode råd og debatter omkring det emne.

Jeg håber du kan bruge mit svar, og at du er blevet lidt klogere på det, og forhåbentligt føler dig lidt mere sikker. Du er altid velkommen til at kontakte BørneTelefonen igen hvis du skulle have flere spørgsmål, eller bekymringer.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat