Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Utroskab

Jeg gav en anden dreng et lille bitte kys, men kæreste slog op men hvis man elskede hinanden ville man så slå op?

Pige, 12 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12!

Mange tak for dit brev, hvor du spørger om din kæreste ville slå op, hvis han elskede dig.

Når man er i din alder, kan man have mange forskellige følelser for andre.  Nogen gange kan man tro, at man holder meget af én person en dag og en anden person næste dag – det er helt normalt.
 
I forhold til at slå op, så tænker jeg, at det kan være din ex-kæreste blev jaloux, fordi du kyssede en anden dreng - måske var det derfor, han slog op? Man kan sagtens slå op med en man elsker, specielt hvis man føler sig svigtet eller forladt – og måske var det det din kæreste følte, da du kyssede den anden dreng?

Jeg kan ikke vide det med jeg tror, at du er ked af, at I ikke er kærester mere? Jeg kan ikke se i dit brev, om I har talt sammen om det der skete? Så hvis du savner ham, kan det være, at du måske kunne snakke med ham om hvordan det kan være, at du kyssede den anden dreng, og fortælle din ex-kæreste, hvordan du har det nu…

Du er også velkommen til at ringe til BørneTelefonen på tel. 116 111, eller skrive ind på BørneChatten, hvis du har brug for at tale med en voksen.

Kærlig hilsen
BørneBrevkassen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat