Brev

Min nk vil ikke mødes:((

Hej børnetelefonen.

Jeg er en pige på 13 år, og jeg spiller meget moviestarplanet. Men der er et problem, min dejlige og smukke nk vil ikke mødes i virkeligheden, og jeg vil virkeligt gerne.
Han skriver altid, at han elsker mine tær, og tænker på dem hele tiden.

Jeg vil virkeligt godt møde ham, hvad skal jeg gøre? HJÆLP.

Pige, 13 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år

Mange tak for dit brev. Jeg kan godt forstå, det er irriterende, at din netkæreste ikke vil mødes med dig.

Jeg bliver nysgerrig på, om I har snakket sammen i telefon eller på video før? Jeg spørger, fordi jeg desværre nogle gange har hørt om, at børn skriver sammen med en de tror er deres kæreste. Og så er det i virkeligheden en helt anden. Det kan fx være en der skriver, han er en dreng på 14 år, men så er han i virkeligheden voksen.

Nogle gange kommer de børn også til at sende billeder af sig selv eller skrive personlige ting til den, de tror, er deres kæreste.

Derfor er det en god ide altid at se hinanden på video, når man er netkærester. Det er også altid en god ide, at ens forældre ved, man har en netkæreste. Dine forældre skal også altid vide, hvis du mødes med en fra internettet, som du ikke har mødt før. Mon du har fortalt dine forældre om ham endnu?

Måske du allerede har talt med ham i telefon og på video og ved, at han er den, han siger han er? Så undrer det mig også, at han ikke vil mødes med dig.

Mon i bor langt fra hinanden, så det kan være svært at mødes? Måske jeres forældre kan tale sammen om, hvordan I kan mødes med hinanden.

Jeg bliver også nysgerrig på, hvilken grund han giver dig til, at han ikke vil mødes? Måske du kan tale med ham om det, og se om I kan finde ud af at mødes alligevel på en måde, som også passer ham?

Jeg håber, du kan få en god snak med dine forældre om at have en netkæreste. Så kan i også sammen finde ud af hvem din netkæreste er, og hvorfor han mon ikke vil mødes.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat