Brev

Er jeg stadig forelsket?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 22 år

Det kan være rigtig svært at finde ud af, hvor dybt forelskelse stikker, så jeg kan godt forstå, at du kan komme i tvivl.

Du fortæller, at du tidligere har oplevet at være forelsket i ham, men at dine følelser ikke var gengældte. Når du nu skriver, at du er blevet i tvivl om, hvorvidt du stadig er forelsket i ham, går jeg ud fra, at I ses i forskellige sammenhænge af og til.

Der er nok ikke så meget at gøre ved, at du kommer i tvivl. Sådan er det ofte med forelskelser. Det går op og ned og pludselig er der en, som man gerne vil lære bedre at kende. Det er også den mulighed, du har nu.

Du kan vælge at nærme dig ham og være opmærksom på, om han nu har det sådan, at han ser et muligt kæresteforhold mellem jer. Jeg er ret sikker på, at det kan du hurtigt fornemme. Du skal selvfølgelig være forberedt på, at han kan have det som tidligere.

Jeg ved ikke, om du er forelsket i den unge mand, men måske blokerer usikkerheden også for, at du kan komme videre og lære andre unge mænd at kende.

Måske kan du aftale at ses med ham og for eksempel gå en tur. Eller det kan være, at du hellere vil skrive til ham? Det kan også være, at du kan tale med ham, når I ses sammen med andre. Her kan du måske spørge, om han lige har tid til at tale lidt, bare jer to.

Jeg vil dog tro, at du er nysgerrig på at lære ham bedre at kende, og derfor syntes jeg bestemt, at du skal forsøge at nærme dig ham, og forhåbentlig så få afklaret med dig selv, hvordan du har det med ham.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat