Brev

vold

Hej!

Jeg er en pige på 11! og jeg er blevet VoldTægt!.. På min Skole ;'(

Han Kom Bare ! ;”( han tog mig Bare! og tog mig ud på Tolletet ;”(

Han tog sit Tøj af det samme prøvede han med mig…han fik det af.. ;'(

Han tog den op i mig.. og tog mig på brysterne…

Hjælp! Kh DenTriste!

Pige, 10 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 11 år

Det er rigtigt godt, du skriver. Det første, jeg vil skrive til dig er, at det ALDRIG er din skyld. 

At blive voldtaget er meget voldsom overgreb, som det er vigtigt, du får hjælp til. Derfor er det bare så godt, at du er startet med at sætte ord på det overfor os. Det er et flot skridt på vejen til den hjælp, som du skal have.

Kan du snakke med din mor, om hvad du er sket med dig, så hun kan hjælpe dig og få den hjælp til dig, som du har brug for lige nu?

Det kan være svært at sige højt til nogen. Derfor kan du vise dit brev her til din mor eller en anden voksen. Så ved man godt, at du skal have hjælp og har brug for at snakke om det. Husk på, at det ALDRIG er din skyld, hvad andre har gjort mod dig.

Er det for svært at sige til din mor, kender du måske en anden voksen? Det kan være en lærer, en anden i din familie eller en venindes mor. Det er ikke i orden, at du skal være alene med det, du har oplevet.

Det er også vigtigt, at drengen som gjorde det bliver stoppet, så han forstår at det er helt forkert og ulovligt, det han har gjort mod dig. Måske har han gjort det før, men du er den eneste, der har haft mod til at stå frem?

Du er også velkommen itl at ringe ind til os på 116111, så hjælper vi dig med at få hjælp. Vi vil meget gerne hjælpe dig.

Mange kram til dig fra

BørneTelefonen

 

Er du blevet seksuelt krænket?

Seksuelle krænkelser er, hvis du bliver tvunget, presset eller lokket til noget seksuelt. Det kan også være en krænkelse, selvom man ikke sagde nej.

En seksuel krænkelse er fx hvis nogen rører ved dig på en seksuel måde, uden at du har givet dem lov. Hvis du bliver bedt om at røre ved dem. Hvis du skal kigge på noget seksuelt eller gøre noget seksuelt – fx tage tøjet af.

Det er heller ikke ok, hvis du bliver presset til at tale om seksuelle emner – fx svare på spørgsmål, om du onanerer.

Det er vigtigt at tale med nogen, hvis man har været udsat for en krænkelse. Her kan du læse mere om seksuelle krænkelser og få gode råd.

Seksuel krænkelse Andre der hjælper

Anmeld digital krænkelse

Anmeld ulovlig deling af billeder og video samt digital afpresning
Læs mere

Anmeld voldtægt og seksuelle overgreb

Hjælp til at anmelde voldtægt og seksuelle overgreb
Læs mere

Bryd Cirklen

Hjælp til unge, der er seksuelt grænseoverskridende overfor børn (over 18 år)
Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat