Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg vil gerne havde et fritidsjob tæt på mig

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 13 år.

Det lyder da som en rigtig god idé med et fritidsjob. Især med noget du synes er sjovt og spændende.

Det lyder som om, at det er et bestemt sted du godt kunne tænke dig at arbejde. Du kunne prøve at tage hen på gården og sige hej. På dit besøg kunne du fortælle, at du er interesseret i et fritidsjob hos dem. Det kan ofte være en god idé at møde op personligt. På den måde viser man, at man er interesseret. Dem man søger arbejde hos, kan danne et indtryk af én. Du kan også tage en af dine forældre med, hvis du synes det kunne være rart.

Det er rigtig godt, at du allerede har skrevet en ansøgning. Dine forældre har måske læst den, så de ved, hvad du har skrevet og kan hjælpe dig, hvis det bliver nødvendigt. Det kan også være, de har nogle gode idéer.

Du kan også tage ansøgningen med, hvis du besøger gården og så aflevere den personligt til dem. Det giver også et godt indtryk.

Hvis der ikke er mulighed for, at få et job på gården, så kan du sende eller aflevere din ansøgning rundt til andre steder,  du synes kunne være sjovt at arbejde.

Jeg sætter lige et link ind til BørnePortalen her kan du bl.a. læse om dine rettigheder, når du har et fritidsjob: http://boerneportalen.dk/rettigheder/skole-og-arbejde/

Held og lykke med jobsøgningen.

De bedste hilsner fra BørneTelefonen.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat