Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

veninder eller ik

kære brevkasse

jeg føler at mine 2 vindener de undgår mig
de har altid noget andet de skal
men de har altid tid til hinanen

før var vi en trekløver
vi var sammen i vært frikvater
og så holdede jeg min føseldsdag
og siden har de undgået mig

HVAD SKAL JEG GØRE

kh den endsomme pige

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

tudsin mange tak for jeres svar jeg har snaket med dem og nu er vi veninder igen:) ps det er mig der skrev brevet

  • asta, Pige, 11 år

har selv prøvet det, det er ikke særlig sjov men prøv at få nogle andre ven/inder og så bare glemme de andre indtil de kommer til dig. Men hvis nu de slå sig eller sådan noget må du jo godt hjælpe men ellers tror jeg at de kommer af sig selv,men selvfølgelige er det svært vis man engang har været en trekløve ik. men håber mit lille råd kunne hjælpe <3

  • den lidt triste pige, Pige, 11 år

jeg har prøvede det samme med 2 veninder, du kan måske prøve at tale med dem om det. du kunne måske også bare prøve at finde nogen andre venner at lege med… og så kunne du jo måske stadig være lidt sammen med dine to (bedste venner). håber jeg kunne hjælpe:)

  • hej, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat