Gratis

anonymt

24/7

Brev

veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige. Jeg har præcis det samme problem. Det er som om at høre sit eget liv. Et råd fra mig vil helt klar være at finde en anden ven som du også kan være sammen med. Jeg ved godt det kan være meget svært men bare prøv og gå hen til en og så sig hej og komme i snak på den måde. Jeg synes også at du måske skal prøve en dag at være sammen med hende den anden pige. måske efter skole.

  • J, Pige, 13 år

Ej forstår dig 1000 % jeg synes dog du skal prøve at sige det til din veninde en gang til. Du siger i er bedste veninder, så synes du skal sige det til hende. Er sikker på hun forstår og gerne vil hjælpe dig

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej pige på 13
Jeg oplever det samme lige nu.
Det er rigtig svært, og man bliver hele tiden skubbet væk.
Jeg vil anbefale dig at prøve at snakke til hende igen, men denne gang mere alvorligt.

Kh. D. V. P. B. T.

  • D. V. P. B. T., Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat