Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninder :/

Hej, jeg er en pige der har tre rigtig gode veninder.

Den ene af dem er min bedste veninde,

når men altså lad os kalde dem for x, q og w.

Q og W er ikke så gode venner med X her for tiden,

men jeg ved ikke hvordan jeg skal sige til Q og W at jeg er begyndt og snakke med hende igen,

(Var på deres “hold” før, for var selv lidt sur på hende.)

Håber bare ikke de bliver sure på mig.. 🙁

Kh, en meget forvirret pige.

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

hej ven!

tja, jeg har personligt aldrig haft sådan en situation før, men jeg ville stadig prøve at hjælpe så godt heg kan. 😀

anyways, jeg synes da bare at du skal være med X, hvis du har lyst til det. Q og W bestemmer da ikke hvem du skal være sammen med, og ikke. altså, hvis de alligevel synes at det ikke er særlig fedt at du hænger ud med X, så må du prøve at forklare dem at du faktisk synes det er sjovt at hænge ud med X. jeg tror på at I er rigtig gode veninder, du, Q og W, så jeg tror godt at de ville forstå dig, og ikke blive sure på dig.

håber det her hjalp! 😀

– kh Anonym pige

  • Anonym, 13 år

Heyy!

Husk hvis de bliver sure over at du gerne vil være sammen med X uden dem så er W og Q ikke det værd

  • 🛹🔥, Pige, 11 år

Vis W og Q ikke støtter dig så er de ikke rigtige venner

  • Anonym, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat