Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninder

Hej

jeg føler jeg er ved og midste min bedste veninder

og ved virkelig ik hva jeg ka gør

har virkelig brug for jeres hjalp?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Hvis hun er din bedste veninde betyder det at du kan tale med hende om alt. Så fortæl hende hvordan du har det, og prøv at forklare hende at du ikke vil miste jeres venskab. Det er vigtigt at holde fast i de ting der betyder noget. Jeg har mistet min bedste veninde. Og jeg vil ikke have at du skal miste din.
Venligste hilsen en pige på 14

  • Sæl-ungen, Pige, 14 år

Hej pige på 14 år. Hvis du føler du ved at miste alle dine veninder, sys jeg du skal snakke med
dem om du har gjort noget forkert,
det kan være de kede af det over noget.
Nogle veninder vokser også fra hinanden<3
Prøv at snak med dem, det kan godt være det svært, men hvis du virkelig holder af dem
, er det måske den eneste mulighed. <3 hilsen Victoria og mille.

  • Victoria og mille, Pige, 13 år

Hejj <3
det er altid svært at miste en veninde. men hvis hun virkelig er din veninde ville hun ikke bare lade jeres venskab gå fra hindanden. Jeg synes du skal prøve at snakke med hende om det, men hvis det ikke hjælper synes jeg at du skal prøve at være sammen med nogle andre og bliver veninder med dem. så kan det være i "finder sammen" igen efter lidt tid. <3

  • Anonym, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat