Brev

Veninde skal flytte langt væk

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg synes du skal prøve at chatte med hende os selvom i ikke kan være sammen. men det kan være i stadig kan holde kontakten så kan det være at i kan være sammen en weekend eller en ferie🥰❤

  • Anonym, Pige, 12 år

Det lyder forfærdeligt!
Især hvis du elsker hende, at have skrevet en roman er en virkelig god ide, nu ved jeg ikke noget om din veninde men hvis hun også godt kan lide at skrive så skriv dig en Bog sammen! Del et dokument med hende og skift så til at skrive er kapitel det kunne blive sjovt der er en god undskyldning for at ringe sammen, i kan stadig være gode gamle penne venner, fortæl hvor meget du holder af hende
Men HUSK! hun har brug for din støtte, det er svært for jer begge. Nyd de sidste måneders fysiske kontakt🥰
HÅBER I FINDER UD AF DET!

  • 🥰, Pige, 14 år

Hej pige på 12 år jeg vil sige at jeg ikke selv har prøvet det men måske kan jeg hjælpe lidt
Mit råd er bare at bruge din tid så meget du kan sammen med hende og måske tage billeder af jeres minder så du altid har dem uanset hvad
Og i kan måske lave en aftale at i måske ringer hver dag efter skole eller når i lige har tid og hvis du mangler hende så altid loge skriv og spørg om hun kan snakke eller skrive😉
Håber virkelig jeg kunne hjælpe 🙂

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat