Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Uvenner med bff

Hej

Mig om min bedste veninde har været bedsteveninder i 5+ år vi er virkelig tætte og jeg elsker hende utrolig meget

Igår blev vi meget uvenner og hun siger vi er venner igen men hun svare ikke på mine beskeder 🙁

Vi skal på ferie sammen i sommerferien men jeg tror ik hun vil med mig😭💔

Savner hende så mega meget men hun savner nok ikke mig:’(

Græder hele tiden for hun plejer ikke at være så ligeglad med mig

Er mega knust for der kommer hele tiden minder af mig og hende frem i mit hoved😭😭

Savner hende!!

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg kan godt forstår at det er svært men prøve og giv hende lidt tid så kommer hun sikkert hilsen CJ

  • CJ, Pige, 13 år

Hej det forstår jeg godt ( at du er ked af det ) men tror mig hun savner også dig det kan være at hun bare er meget i tvivl om hvad der sket hun hvad hun lige skal svarer til dine beskeder og og hun er nok også bare lidt overrasket over hvad der er sket og hun er nok også ked af det jeg tror godt hun vil med dig på sommerferie i skal nok blive gode venner igen

  • Hip som hop pigen, Pige, 12 år

Jeg har selv prøvet at være uvenner med min beste veninde.
Så jeg ved godt hvordan du har det lige nu. Jeg troede heller ikke min veninde savnede mig, men det gjorde hun så jeg tror også at din veninde savner dig. Det heller ser nok meget sort ud, men prøv at give hinanden lidt plads (pause fra hinanden) det hjælp mig og min veninde og i dag kan vi ikke undvære hinanden. Jeg tror du skal snakke med hende i virkeligheden og lave nogle hyggelige ting sammen.

  • PH, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat