Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sove nøgen med andre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså jeg husker tilbage på tidspunkter, hvor jeg sov nogen sammen med min daværende bedste vendinde og i samme seng, hun vidste endda at jeg er panseksuel. Hun sendte muligvis signaler om at det var lidt skørt, men jeg tror helt ærligt ikke at hun havde noget i mod det.
Hvis du er i tvivl kan du vel spørge personen du skal sove med? Det handler jo meget om grænser, og kan være forskelligt fra person til person. Ellers skader det dig vel ikke lige at tage underbukser på eller sådan noget, du kan også se på hvad din ven tager på, og forsøge at tage ca. det samme på.
Ellers kan du sige sådan her: “Altså, ville det være alt for mærkeligt for dig, hvis jeg sover nøgen, hvis du synes det er ubehageligt så bare sig det, for så kan jeg sagtens sove i noget nat tøj. (:”
Held og Lykke : D

  • Idk, Nonbinær, 14 år

Hej pige.
Hvis din veninde er okay med det, synes jeg i skal gøre det!
Det kan faktisk styrke jeres forhold, hvis i er så tætte på hinanden!
Men snak med hende og spørg om det er okay for hende!

Men ellers, det styrker jeres forhold til hinanden!

<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hejsa!
Jeg har det på samme måde, og med nogle af mine veninder sover jeg også nøgen.
Spørg om det er okay, og hvis det er det, så gør det <3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat