Brev

Skal jeg blokere min ven?

Min bedste ven skriver grimme ting, når vi spiller sammen.
Fx skriver han ”dræb sig selv” og ”du spiller af lort til”.

Jeg bliver ret ked af det, men jeg har ikke lyst til at tale med ham om det,
for han siger det bare er for sjov.

Har lyst til at blokere ham?
Men så kan vi ikke spille sammen.

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Du kan i de fleste spil “mute” folk, så prøv st se om du kan finde den knap, ellers så sig at du ikke vil spille med ham hvis han ikke snakker pænt.

  • Lil Bim, Dreng, 23 år
Svar

Jeg syntes at du skal skrive til ham om han kan skrive lidt pænere. Og hvis han ikke kan det så syntes jeg du skal blokere ham. Det er bedre at spille uden ens ven end at blive kaldt grimme ting.

  • Simone, Pige, 10 år
Svar

Snak med ham om det

  • Ismail, Dreng, 15 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Gode råd om Venskaber

Gode råd om at sige fra overfor en ven