Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mister bedste vendinde?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Det kan være så hårdt at se sin bedsteveninde få andre venner, jeg gik igennem det for ikke særlig lang tid siden. For mig hjalp det at se andre veje og snakke og være mere åben overfor andre mennesker som gad mig, i dag er vi stadig bedsteveninder, vi snakker sammen hver dag i telefonen eller mødes til en ridetur eller filmaften, dog uden soven da jeg ikke må for mine forældre grundet covid-19.
Mit råd er at se andre mennesker men samtidig vise din veninde at du gider hende, og ikke være for påtrængende.
Hilsen mig 🙂

  • Mig, Pige, 12 år

Nemlig ikke var få meget på hende men samtidig hvis interesse i at du godt vil være venner med hende

Håber du få det bedre 🙂

  • :), 16 år

Jeg har desværre oplevet det samme. Der er bare sket noget her i coronapausen. Jeg havde også en hjerteveninde i skolen men nu ser hun næsten ikke til min side mere. Mens vi har været hjemsendt har hun fået en ny bedsteveninde, ved ikke hvad der er sket. Men de krammer og sover sammen og går på toilet sammen og alt muligt. Det er bare ikk til og holde ud. Jeg er vildt sjalux og har snakket med min mor om det. Hun siger jeg er nød til at få andre venner og hun har sagt at når corona er ved og være væk så må jeg begynde og inviterer nogen af pigerne. Så håber at finde nye veninder. Håber også det sker for dig.

  • ked pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat