Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg lytter men det gør hun ikke

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du lader til at være et fantastisk menneske der sørg for andre ville ønsk jeg havde en sød vemdinde som dig. Nu ved jeg ikke om at du har søskende. Som du deler alt med ligesom mange. Men hvis du har kunne det måske være dem. Eller en kusine eller fætter. Ellers bare prøv at fortæl hende det. Måske er hun bare ikke typen der har så let ved at hjælpe andre. Sådan har mange det. Men jeg er sikker på at hun er rigtig glad for dig ellers havde hun ikke betroet sig til dig.

Håber du kunne bruge svaret. Husk det er masser af mennesker der elsker dig ligemeget hvad. I medgang og modgang. ❤❤❤

  • Daniel, Dreng, 14 år

Du lyder som en fantastik veninde der vil gøre alt for sine veninder men hvis hun slet ik vil høre på dig og det skal handle om hende syntes jeg alstå at du skal finde en anden du kan skrive med hvor i kan skrive om dine problemer fordi at jeg syntes ik det fair at alt skal handle om hende nå du også går rundt med noget og hun åbenbart ik gider at tale om det men kun om hende selv

  • Anonym, 16 år

Okay du lyder som en skide god veninde men det er IKKE sundt for dug at gå med det selv jeg sys du skal sige til hende at du godt lige kunne tænke dig at i tog en snak om at du have det svært fortiden eller hvad det nu end er og hvis hun drejer det mod sig selv så er hun ikke det værd for du er lige så vigtig som hende
Og jeg skriver af erfaring har selv lige prøvet det helt samme og jeg sagde fra med at alt skulle handle im hende ig det hjalp men snakker ikke sp meget med hende nu
Men udredt har jeg snakket med min y lærer og hun har virkelig hjulpet mig mere end hvad jeg tror min veninde nogen sinde havde kunet
Ig ved godt det er lidt grænseoverskridende men du er nød til at sige noget

  • Hende der prøvede det samme, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat