Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen overskrift?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år
Kender det godt jeg ville også gerne have en drenge ven. Jeg er også bange for at folk ville tro vi har noget sammen. Men en dreng man er venner med er ikke bare såden nej forsvind fra mig. Men hvis en person siger ja eller at I er gode venner så er det lige meget hvad folk tænker.
Håber du kunne bruge det.

  • Anonymous, 11 år

Hej:)
Jeg kender godt det der med at tale godt med en dreng og bare vil være venner. Det kan være meget svært fordi at de fleste vil tro at i har en flirt kørende selvom at i overhovedet ikke har det. Jeg kender det alt for godt:( så mit råd er at du skal enten gå direkte hen til ham og spørge om han vil med dig hjem (eller om du må komme hjem til ham) men kun som venner og INTET andet!!! HUSK at sige det. Du kan også gøre det over noget tid og sådan hentyde til at du gerne vil hænge ud med ham men uden at presse dig på og blive “irriterende”. Hvis du gør den første så gør det alene med ham uden at hans venner er i nærheden for det kan måske gøre ham nervøs hvis de er for så vil han måske “spille sej”. Du kan også prøve at blive gode venner med nogle andre drenge og piger og så kan i allesammen hænge ud som en gruppe hjemme hos en så at du ikke risikerer at ødelægger venskabet. Og så nå alle er cool med at piger og drenge godt bare kan være venner kan du spørge ham<3
Håber at det kunne hjælpe;) hilsen mig

  • Mig der vil hjælpe<3, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat