Brev

Hvordan får man venner?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,
Jeg synes at du skal spørge nogen om hvad de godt kan lide, og tale til hende om tingene der sker i dit liv, så kan du spørge om hun ville være sammen med dig i frikvarteret om hvad du godt kan lide at gøre i fritiden så kan det nemlig være at du kan være med hende i fritiden og hygge, du kan også spørge om hun har nogen venner du også kan være sammen med.😃

  • Anonym, Dreng, 11 år

Hej pige.
Du kan måske hvis du går til fritids ting, F.eks efter skole kan man gå til fritidshjem, og klub. Så der i klubben kan du måske finde nogen at være sammen med hvis det er det du vil.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej
Du skal altid huske at du stadig har nogle venner. Og de vil jo gerne være sammen med dig… venner de kommer ligesom bare, vis du fx ser en pige eller en dreng fra din klasse eller parallelt klasse der sider alene i skolegården så prøv og gå hen til hende/ham og så falder i måske i snak. Det med at gå til en sport er også en god måde og få nye venner på, du kunne fx gå til dans eller vis du godt kan lide idræt/boldspil så kunne du gå til basket, fodboldt eller andre boldspil. Det er dit eget valg. Men det er ikke sikket at du vil gå til en sport men måske noget andet som tegning eller hvad din interesse nu er.

  • :), Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat