Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er mit liv kedeligt og hvorfor?

Jeg er en dreng 14 år, jeg har 5 nærere venner, og så nogle få venner.

Jeg har så hele klassen på snap, der nogle, hvor jeg bare tænker, hvordan kan de have så mange venner, ud fra deres mystory. Noget alla 30.

De tager også til fester og så videre. Nogle af dem får endda kærester.

Jeg tænker bare, hvordan kommer jeg på det niveau, er jeg for kedelig, grim eller ireterende. Og er mit liv så kedeligt?

Alle svar vil være rare?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

dit liv er ikke kedeligt du skal bare give det tid og måske bruge noget mere tid med venner? nogengange føler man bare at der ikke sker så meget i sit liv. du kan prøve også at få nogle flere venner?

  • bella, Pige, 13 år

kender godt følelsen men på folk snap story lægger de jo det ud de gerne vil have man skal se. hvis du bare har 5 rigtig tætte venner er du heldig.. og er sikker på du er perfect som du er

  • idk:), Pige, 13 år

Kære dreng 14 år.
Du kunne tale med dine forældre om det. Du kunne invitere nogle af dine venner over til aftensmad og film. Vi synes du er heldig, du har 5 venner. Det skal man sætte pris på. Du skal ikke sammenligne dig selv med andre mennesker, for du er god nok som du er og vi er gode til forskellige ting.
Håber du kan bruge vores svar
med venlig hilsen OB

  • ob, både drenge og piger, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat