Gratis

anonymt

24/7

Brev

Er jeg tilgivet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj💛
Jeg forstår godt andet kan være virkelig ubehageligt. Kender nok også lidt selv følelsen af at være bange for om en er irriteret på en. Både du og din ven lyder dom nogle rigtig søde piger og du siger at hun har tilgivet dig men man kan stadig føle at hun ikke helt har. Jeg kan forstille mig at det nogle gange godt kan hjælpe bare at sige til ens ven hvordan man har det. Hvis du f.eks skriver noget i stil med: jeg er altså stadig virkelig ked af det jeg kom til at gøre det må du virkelig undskylde❤️ (evt. men du betyder virkelig meget for mig og jeg håber at det er okay) eller sådan noget Vil hun vide at du tænker på det og oprigtig er ked af det. I hvertfald tænker jeg at de måske ville være en hjælp at fortælle hende at du stadig er ked af det og tænker over det
Jeg håber det hjalp husk vi alle laver fejl kg det er helt normalt og noget man lærer af🤍

  • S💗, Pige, 12 år

Kære pige på 14
Jeg ved godt det kan være hårdt, men det første jeg vil tænke på er at de måske har glemt det nå du starter igen, og hvis de ikke har så synes jeg du måske skal havde en snak med dem, du kan jo bare sige du er så ked af det!::) man kommer altid til og lave fejl som man lærer af!!:) tænk på det::) jeg tænker lidt du har sommerferie, så nyd nu bare din sommerferie!!:)
Held og Lykke
Kh mig

  • Den hjælpsomme pige, Pige, 12 år

Hej Søde Pige.
Jeg forstår godt det er svært…. Jeg forstår det fordi jeg ved hvordan livet gør ondt og fordi jeg ved hvordan det føltes at være rigtig ked af det og miste en veninde. Jeg har ikke rigtigt nogle venner … desværre. Ikke mere. Vi er bare mennesker … nogle gange tænker man… men jeg har jo sagt undskyld og jeg er så ked af det jeg gjorde så hvorfor kan du ikke bare tilgive mig….. Nogle mennesker kan bare ikke tilgive … men hvis vi nogle sinde skal være venner må folk tilgive og det gør de ikke… jeg kan godt forstå din veninde blev sur og ked af det og er vred på dig… for det er ikke sådan noget venner gør med at sladre… men jeg forstår også dig og du er super ked af at du fortalte den videre… så du har lidt selv valgt det… desværre…
Husk og tænk på hvis nogle gjorde det ved dig…
Jeg ville også have svært ved at tilgive folk ekstra meget grundet nogle private årsager men du lyder stadig som en sød pige… så det hele skal nok gå.
Har du en sød mor eller andre du kan snakke med?

  • Sara, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat