Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush og bff problem…

Jeg er en pige der har brug for hjælp, håber du/i kan hjælpe mig lidt med at finde ud af hvad jeg gør…

Jeg har fundet ud af at mit “crush” gerne vil følge mig på insta. Problemet er bare at… for nogle dage siden var mig og min bff i sommerhus, vi skrev forsjov til mit “crush” fra min bff’s insta.

Vi aftalte at hun skulle skrive til mig når han skrev til bage til hende, efter han ikk svarede hende i mens jeg var der. I forgårs skrev jeg til hende om han havde svaret og uforventetlig vis sagde hun ja

Vores samtale:
Mig: har han egentlig svaret?
Bff: jaa
Mig: hvad?
Bff: Bare heyy
Mig: og i har ikke skrevet om mere?
Bff: næ
Mig: sikker?
Bff: altså han spurgte om min snap
Mig: hvad svarede du? Gav du ham din snap?
Bff: jep
Mig: har i skrevet om mere siden? På snap? eller insta? eller andet?
Bff: altså han sendte et billede og så sendte jeg også et billede osv.
Mig: flirter han med dig?
Mig: når du skriver osv. er det så fordi i fortsatte? Eller hvad?
Mig: hvad har jeg gjordt siden du ikk svare?🥺
Mig: du kan ikke bare lade mig hænge her. Jeg venter altså på at du svare mig.
Mig: Hvad sker der?
Bff: Nej han gør ikk
Mig: Hvorfor gav du ham egentlig din snap?
Mig: ?
Bff: fordi han spurgte
Mig: ok
Mig: jeg vil bare lige advare dig.
Mig: han er lidt en player
Mig: men ja hyg dig💕
Bff: ogeyy
Mig: Jeg ved ikke hvorfor jeg sagde det😅 aner ikke hvad der sker for mig😅💕
SLUT

Jeg ved ikk rigtig hvad jeg gør. Det føles lidt som om der er noget hun ikk fortæller mig. Det var faktisk det.

Kort sagt:
Jeg føler at min bff skriver hemmeligt med mit crush og ikke fortæller mig alt som lovet.

Ps fordi jeg skriver “crush” sådan👈 Er fordi jeg ikke er 100% på at jeg har et crush på ham.

Tak for nu…
Mvh en pige

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at du skal konfrontere hende ansigt til ansigt. For hvis du har fortalt hende at du har et crush på ham så kan hun ikke være bekendt at skrive/ flirte med ham og ja jeg tror at hun holder noget hemmeligt for dig. Hvis du spørger hende ansigt til ansigt så er det meget sværere for hende at ignorere dit spørgsmål. Og hvem ved måske tager jeg fejl og måske gør jeg ikke den eneste måde du kan finde ud af det på er at spørge hende FACE TO FACE!
KH Den forstående♡

  • °Den forstående°, Pige, 12 år

Den barske sandhed er nok at hvis hun har lyst til at skrive med ham fordi han og hun har en gensidig interesse, er det ikke forkert af dem nu når i ikke selv har noget. Det er nok også lidt vigtigt at du er lidt mere rolig overfor din veninde for at hun ikke begynder at synes noget mærkeligt omkring. Hvem ved, måske var hun bare ikke ved telefonen da du spurgte om han flirtede med hende??

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat