Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forblive venner eller ej?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige😊 Nu ved jeg ikke hvad hun har gjort mod dig, men jeg havde nok ikke blevet venner med hende igen. Jeg har været i en meget lignende situation, hvor hun gjorde/sagde nogle ting mod mig og spillede uskyldig, for så at ignorere mig efter 6 års venskab. Nu er jeg faktisk glad for at vi ikke er venner. Det at hun begyndte at ignorere mig gjorde også bare at jeg indså hvor ubehageligt hun egentlig har været overfor mig. Nu kan jeg tænke tilbage på det og være glad for at vi ikke ses længere. Jeg har fået nye venner, og vi begge er bare moved on. Jeg synes også at du skal være glad for at havde nogle der passer på dig, og viser deres bekymring om at blive venner med hende igen. Siden at du skriver herind tænker jeg også at disse ting hun har gjort mod dig også fylder ret meget. det lyder nemmere sagt end gjort men er det ikke nemmere bare at få nogle nye venner, som du heller ikke behøver at bekymre dig om hvis de siger/gør noget der ikke er rart?

Håber at jeg kunne hjælpe lidt❤️❤️

  • 💕, Pige, 12 år

Hej du

Mega sejt at du tog kontakt til hende. Jeg synes du skal snakke med hende og så måske ikke betro alle dine “hemmeligheder” eller følelser til hende. Hvis du føler det er godt at være sammen med hende, og i har lagt tingene bag jer, så er det også dejligt. Hun har fortrudt hvad hun har gjordt og lige meget, hvor meget hun vil gøre det om, så kan hun ikke ændre fortiden. Dog kan hun vise respekt i fremtiden. Jeg synes det er helt op til hvordan du har det og føler det, og ikke hvad alle andre synes.

Det skal nok gå det hele<3

  • anonym, Pige, 18 år

Nu hvor du er begyndt at snakke igen, så vil det næsten være at såre hende at du stoppe venskabet nu. Jeg vil sige gi det en chance men hvis hun kager i det igen med vilje så måske drop det

  • en svarerer, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat