Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hul i øret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde,
Er du sikker på det ikke er en form for infektion i hullet? Har du fået det undersøgt. For normalt bør det ikke udvide sig, medmindre man behandler det forkert. Men det kan selvfølgelig godt ske, at du bare er uheldig.

I forhold til hvor lang tid det tager at gro sammen. Det svært at svare på, nogen oplevet de aldrig gror sammen, andre oplever det sker indenfor nogle uger / måneder. Nu nyere hullet er, nu større er risikoen eller i dit tilfælde chancen for, at det kan gro sammen så vidt jeg husker.

Mit bedste råd er at du opsøger en ørelæge, hvis du I tvivl, I stedet for at finde svar på nettet. For på nettet, der kan man pludselig have alvorlige sygdomme, hvis man læser de forkerte steder. Opsøg derfor altid en faglig person, hvis du mangler svar på noget omkring dit helbred, eller hullerne i ørerne 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat