Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

dårlig selværd pga. akne

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år

Jeg synes det er rigtig synd at du er så ked af din ake. Jeg har selv haft akne siden jeg var 13 år og har egentligt aldrig været særlig ked af det over det. Jeg synes på ingen måde man bliver grimmere, hvis man har akne. Jeg er sikker på du er pisse smuk og sød, uanset om du har akne eller ikke. Det skal du ikke lade dig påvirke dig så meget af.

Tro mig folk synes på ingen måde du er grim, fordi du har akne.

Nu ved jeg ikke hvad du har fået af lægen, men jeg har selv været på apotekt og købe basiron gel 5%, det virker nogenlunde, men man kan også købe 10%, hvis det er værre. Det kunne du evt prøve, men har hørt fra alle der har haft akne at de får nogle piller fra lægen der virker.

Du kunne også sige en masse gode ting til dig selv. Det er ret nemt at snyde sig selv, hvis du bare kigger på dig selv i spejlet hver dag og siger “Jeg er pisse smuk som jeg er” Eller andre ting.

Håber virkelig du kan bruge mit svar og husk på at andre slet ikke ser dig som du selv gør.

  • Pigen der har haft akne i 4 år, Pige, 16 år

I dey nye vi unge blad er der noget om akne og de tager masser af forskellige emner op… kunne du tænke dig at læse det?

  • Sara, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat