Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Corona virus

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heeeej, har fået resultaterne nu og jeg var negativ så yaaay 🥰 men nåede faktisk ikke engang at læse jeres råd, men mange tak det er nogle rigtig gode råd i er kommet med, og den kan helt sikkert hjælpe andre, som måske var i samme situtation som mig 🙂

  • Personenderindsendtebrevet, 11 år

det ikke farligt for dig hvis du ikke fejler noget og hvis du holder reglerne

  • gabrielle, Pige, 14 år

Hej med dig!😸
Jeg kan sagtens forstå at du er bange/nervøs. Det var jeg også da jeg hørte om Corona. Men der er ingenting at være bekymret for, hvis du ikke har problemer med dine lunger eller noget lignende.
Det er en fuldkommen naturlig ting at blive nervøs, især fordi vi er i sådan en mærkelig situation som nu.
Men hvis du bliver testet positiv for Corona så skal du bare forholde dig hjemme. Du kommer højestsandsynligt ikke til at mærke andet end at være lidt sløj eller have en følelse af forkølelse. Der er ingen grund til bekymring🤗

  • Missen, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om Sygdom i familien

Har du en mor eller far, der er alvorligt syg? At leve med sygdom i familien, kan være rigtig hårdt og man kan få mange bekymringer for fremtiden. Det er rigtig vigtigt, at man ikke går alene med sin frygt, men at man får talt med nogen om den.

Sygdom i familien kan både være fysisk og psykisk. Lige meget hvad, kan det gøre hverdagen svær. Fx kan det være at din mor eller far, ikke kan de samme ting længere og måske sygdommen sætter tanker i gang hos dig som: Bliver min mor rask igen? Hvordan fortæller jeg mine venner om min fars sygdom? Hvem kan jeg tale med mine tanker om?

Her på siden kan du få gode råd, du kan læse andre børns breve og BørneTelefonens svar, få hjælp til at bygge et brev eller prøve følelses-guiden.

Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Hør andre børns Historier

På ‘Når mor eller far bliver syg’ kan du høre om andre børns historier. Du kan også fortælle din egen historie eller høre mere om de følelser, man kan have, når en i familien er alvorligt syg.

Når mor eller far bliver syg, kan det være svært at være barn i en familie. Læs hvordan andre børn har klaret livet i en familie med sygdom.

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat