Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Millitær praktik

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa!
Har ikke selv prøvet det, men tror da bare du skal springe ud i det. Hvis din ven kan klare det kan du også;) Man kan meget mere end man selv tror.
Hilsen mig

  • S, Pige, 15 år

Hej
Jeg tror netop meningen med militæret er at man kommer ind og skubber sine grænser hvor end de så ligger. Man vil vokse ved at springe ud i noget man ikke føler sig sikker på, især hvis du får en succes-oplevelse med det. Jeg synes du skal gøre det, og have det mega fedt undervejs, og især bagefter når du har gennemført det!

  • Wannabe David Boggins, Dreng, 18 år

Hej
Jeg har selv været i praktik i militæret, da jeg gik i 9. og man behøver virkelig ikke at være i god form for at kunne klare det. Der var mange på mit hold, der ikke var i særlig god form, men som ikke havde nogle problemer med at klare det. Jeg vil så stadig sige at det er hårdt, men ikke fysisk. Det hårde er at man ikke får meget søvn og mit hold var fx ude i skoven og slå lejr, hvilket var den værste nat jeg nogensinde har haft, men når jeg tænker tilbage på det nu, er det alligevel noget jeg er glad for at have prøvet og man får også nogle nye venner i løbet af ugen. Jeg tror så det fysiske niveau afhænger meget af, hvilken kaserne man er på og hvilke sergenter man har. En af mine venner, der også var i praktik havde det nemlig meget hårdere fysisk end mig, men han havde så også en af de strengeste man overhovedet kunne få. Alt i alt syntes jeg at det var en fed oplevelse, som helt sikkert er det værd og i forhold til fysikken er det noget man sagtens kan klare. Det er jo heller ikke kun toptrænede atleter, der kommer i praktik, men også helt normale folk, der bare gerne vil prøve hvordan det er for en uge.

Jeg håber du kunne bruge mit svar.

Venlig hilsen B O

  • B O, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat