Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 11
Nu har jeg selv ikke prøvet at skifte skole men har en vindene der har prøvet det hun startede med at være nervøs men det gik hurtigt og hun har en masse gode venner nu.
Du skal ikke være bange for de griner af dig de må bare respektere at nogle har det svære end andre.
VH pige på 10 år

  • pige på 10 år, Pige, 10 år

Hej, jeg synes ikke du skal koncentrer dig om hvad andre siger. Jeg er også selv lidt svært ved mat, men bare så længe du gøre det bedste du kan så er det fint.

  • Jeg vil gerne hjælpe, Pige, 12 år

Hej kære pige på 12
Du skal absolut ikke være bange for, hvad de andre tænker om dig.
Er sikker på at skolen vil tage godt hånd om dig, da de garanteret ved, at du ikke har været i skole i nogle måneder. Husk ar være dig selv, og så er jeg sikker på, at du får en god skolestart!!

  • Pigen, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat