Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skifte skole eller ej

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! Jeg skiftede selv skole i første på grund af larm og dårligt miljø så jeg ved en smule om konceptet.
Jeg vil lige gøre dig opmærksom på at bare fordi du KIGGER på andre skoler betyder det ikke at du flytter. Mit bedste råd er: Se dig omkring og sørg for at få praktisk viden før du beslutter dig! Hvis du opdager at du helst vil blive så er det også helt på sin plads.

Og til det med vennerne:
Selv hvis du skifter skole kan du stadig holde kontakten med dem uden for skoletiden. Den eneste forskel er at du ikke er i nærheden af dem i skoletiden. Det er især nemt hvis i bor mere eller mindre tæt på hinanden.

mvh endnu en hjælper i rækken 😉👍

  • Anonym, Pige, 13 år

hvis man kunne like nogle af disse brevkasse spørgsmål likede jeg dette. Det er præcis samme problem jeg har… sådan cirka.

jeg forstår dig godt og jeg synes de råd der var før mig var gode så bare lyt til dem xD

  • pige med samme problem, Pige, 12 år

Snak med dine forældre om det der er ikke rigtig noget perfekt tidspunkt at snakke om det men du kunne gøre det over aftensmaden eller noget andet. Du kan jo også stadig være sammen med dine venner selvom i ikke går på den samme skole. Skal selv have ny klasse i morgen fordi de er blevet splittet men vil stadig gerne være sammen med de venner som jeg ikke er kommet i klasse med. Håber du kunne bruge mine råd til noget 🙂

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat