Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny skole

Hej,

jeg er en pige på 12 år

og skal til at starte i syvende

og skal derfor at skifte skole

(fordi min skole er kun går til 6)

Og jeg er egentlig ret nervøs

selvom jeg kender nogen op på skolen

og jeg er stadig bange for at gøre noget forkert

så er der nogen der har nogle råd,

det ville virkelig hjælpe ❤️

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg tror det er rigtig godt at prøve det så bare vær dig selv(har selv prøvet det)
Hvis du er sød mod andre er de nok også sød mod dig🥰

  • Anonym

Hej pige, det er helt forståetligt at være nervøs for at starte på en ny skole. For nogen mennekser kan det være svært at møde en masse nye mennesker på en gang. Prøv at se om du kan snakke med nogen 3-4 stykker af gangen så det ikke er så overvældende. Husk at der jo nok også er andre nye

Håber det kunne hjælpe. Ønsker dig det bedste i fremtiden🫶🏻

  • Pige, 15 år

hej pige på 12 år 🙂
du behøvest overhovdet ikke at være bange for at du gør noget forkert på den nye skole, du skal nok passe rigtig godt ind. jeg skal også skifte skole efter sommerferien og det jeg vil gøre er at gøre det nervøse til en spænding og så bare være mig selv.
håber det hjælper.

  • k - spørgløs jeg hjælper gerne, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat